Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor

de katty in Pui, 1 Apr 2021 | 5920 vizualizari

 

Cui nu ii plac pulpele de pui cu cartofi  la cuptor?Am imbunatatit putin gustul cu niste cascaval care imi prisosea si am obtinut un pranz delicios.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe dezosate
  • 3 cartofi
  • 150 gr cascaval ras
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 crenguta rozmarin
  • boia dulce
  • cimbru
  • condimente pentru carne de pui
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor:

Condimentam pulpele de pui cu condimente de pui dupa preferinta (sare, piper, rozmarin, usturoi, boia).

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi potrivite.

Turnam uleiul intr-o tava. Asezam cartofii  asezonati cu sare, piper, cimbru si boia. Asezam creanga de rozmarin deasupra, apoi asezam pulpele. Acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 35-40 de minute. Scoatem folia si presaram deasupra cascavalul ras.

Lasam pana se rumeneste frumos.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate in bere